lukrécia80:
Amit véletlenül se próbáljatok ki! Régebben olvastam, hogy ha fahéjat testápolóval kikeverünk és e... (2012.05.06. 19:52)Amit a narancsbőrről tudni kell!
lukrécia80:
Ha rám hallgattok inkább hidratáló krémeket érdemes használni, mert a legtöbb ráncosodás elleni sz... (2012.05.06. 19:45)Ráncok ellen otthoni praktikákkal
A kicsontozott csirkehúst ledaráljuk és tejben áztatott, majd jól kinyomkodott zsemlével, sóval, őrölt borssal, tojással, finomra vágott petrezselyem zölddel, egész kevés reszelt vöröshagymával eldolgozzuk.Tovább a cikk folytatásához>>
A csontról lefejtett húst és bőrt a meghámozott gombával, sárgarépával, zellerrel és a kelkáposztával ledaráljuk. Az apróra vágott hagymát 1 kanál olajon megfuttatjuk., és a szétnyomott fokhagymával együtt a húshoz adjuk. Tovább a cikk folytatásához>>
A mellehúsát lefejtjük a csontról úgy, hogy a hús minél nagyobb szeletekben maradjon. A hússzeleteket kissé kiverjük klopfolóval, enyhén fűszerezzük a sóval, borssal. A felolvasztott vajban a két oldalát átsütjük, majd kevés vízzel puhára pároljuk.Tovább a cikk…
A testi szférához tartozó emésztés szoros összefüggésben áll a külvilág ingereinek lelki síkon történő feldolgozásával. Az emésztés - fizikai és lelki értelemben egyaránt - azt jelenti, hogy a magunkhoz vett táplálékot, illetve érzéki benyomásokat rendeznünk…
Az epezavarok tulajdon agresszív indulataink kezelésének nehézségeire utalnak. Aki dühében tajtékzik, akit „elönt az epe", de képtelen mérgét látható formában levezetni, zavart idéz elő epeműködésében.Tovább a cikk folytatásához>>
A fájdalom a testnek többé már figyelmen kívül nem hagyható jelzése arra, hogy üzenetére felfigyeljünk. Következésképp az embernek a fájdalom mélyére kell hatolnia, hagynia kell, hogy a fájdalom „átformálja", mintegy kifordítsa jelenlegi…
A húst lefejtjük a csontról, nagyobb szeletekre osztjuk és kissé kiverjük. 2 evőkanál lisztet elkeverünk egy csapott kávéskanál sóval, 1-1 késhegynyivel a fűszerekből. A hússzeleteket beleforgatjuk. A tojásokat a tejjel felverjük, hozzákeverünk 3-4 evőkanál lisztet és 1…
A húst lefejtjük a csontról, nagyobb szeletekre osztva kissé kiverjük. A lisztet összekeverjük egy kávéskanál sóval, 1 mokkáskanál borssal és oregánóval. A hússzeleteket beleforgatjuk. Az olajban mindkét oldalukon 2-3 percig sütjük, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és…
A húst lefejtjük a csontról és ujjnyi csíkokra vágjuk. A lisztbe egy kávékanál sót és pirospaprikát teszünk, és beleforgatjuk a húst. A szalonnát vékony, kis csíkokra vágjuk. A lisztbe egy kávéskanál sót és pirospaprikát teszünk, és beleforgatjuk a húst.Tovább a cikk…
A szauna szó a finn nyelvből származik. A szaunázás egy fürdési módot fejez ki, mely Finnországban évszázadok óta elterjedt. Minden tó és folyó partján állnak kis fürdők, melyek az ott élők felfrissülését, felüdülését szolgálják.A cikk…
A mellet megmossuk, a bőrét felhajtjuk és a csíkokra vágott szalonnaszeletekkel megtűzd4ljük. Tűzálló tál vagy kis tepsi aljára fektetjük a megmaradt szalonnadarabokat. Tovább a cikk folytatásához>>
A csontról lefejtett húst kétujjnyi csíkokra vágjuk. A lisztet elkeverjük 1 kávéskanál sóval, késhegynyi borssal és a húst megforgatjuk benne. A tojásokat a tejjel és a késhegynyi sóval felverjük. A diót fatáblán durvára vagdaljuk. Tovább a cikk folytatásához>>
A csontról lefejtett húst a bőrével együtt kockára vágjuk. Az apróra vágott hagymát az olajon megfuttatjuk, belerakjuk a felszeletelt paprikát és a paradicsomot, végül a húst, egy kávéskanál sót,Tovább a cikk folytatásához>>
A dadogó ember erős belső késztetést érez a beszédre, ugyanakkor nagyon szeretné, ha az általa elmondottakból sok minden kimondatlan maradna. Alaposan megszűri és ellenőrzi szavait, mivel fél felgyűlt érzéseitől és indulataitól, melyek a beszéd során igyekeznek…
A depresszióra utaló tünetek oly sokfélék és egyénileg annyira különbözők, hogy gyakran komoly nehézségekbe ütközik a biztos diagnózis, sőt nemritkán egyáltalán nem ismerik fel.Tovább a cikk folytatásához>>
A gyöngédség és meghittség utáni vágy testileg „éhségben" nyilvánul meg, s ha ezt csillapítjuk, érzékelési felületünk, azaz a bőrünk kitágul. Ezáltal elméletileg az esélyünk is megnövekszik, hogy „érintkezésbe" kerüljünk egy másik emberrel.…
A csontról lefejtett húst a bőrével együtt kétujjnyi darabokra vágjuk. A csíkokra metélt császárhúst kiolvasztjuk, belerakjuk a csirkehúst, és kevés vízzel puhára pároljuk Az olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a felszeletelt gombát és azt is…
A húst minél nagyobb darabokra fejtsük le a csontról és óvatosan vékony szeletekké verjük ki. Két hús közé teszünk egy fél sonka és egy vékony szelet sajtot és hústűvel összetűzzük. A lisztet elkeverjük 1 kávéskanál sóval és 1 késhegynyi fehér borssal.Tovább a cikk…
A havivérzés az élet megszokott menetéről való részleges lemondást követel a nőtől, minthogy e napok során az élet nem úgy zajlik, mint egyébként szokott. Megváltozik a kedélyállapot, s különös figyelmet és gondoskodást igényelnek a testi dolgok is.Tovább a cikk…
A világ népességének mintegy 4%-a cukorbajban szenved. A betegségre való hajlam örökölhető. Kialakulásában többnyire nagy szerepet játszik az elhízás. Ritkább esetekben kiválthatja vírusfertőzés is, mert a vírusok megtámadják az inzulintermelő sejteket.Tovább a…
A csont rendkívüli ellenállóerejét nem csupán keménységének, de egyben rugalmasságának is köszönheti. Ha a csont szilárdsága fokozódik, megnövekszik a törés kockázata is. Egy csonttörés, még ha látszólag merőben „külsőleg" előidézett baleset következtében…
A húst lefejtjük a csontról és nagyobb darabokban hagyva kissé kiverjük. Besózzuk, fűszerezzük. A szalonnát csíkokra vágjuk, kiolvasztjuk és átsütjük benne a hús két oldalát, majd kevés vízzel felengedve puhára pároljuk. Tovább a cikk folytatásához>>
A csontról lefejtett húst nagyobb szeletekben hagyva kicsit kiverjük, sózzuk, borozzuk és a vajban mindkét oldalát átsütjük, majd kevés vizet hozzáadva puhára pároljuk. Ráhalmozzuk a zöldborsót, megszórjuk az apróra vágott petrezselyem zölddel, egy-egy késhegynyivel a…
A csontról lefejtett húst ujjnyi csíkokra vágjuk. Az olajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, rátesszük az ujjnyi csíkokra vágott húst és kevés vízzel, félig megpároljuk, majd a csíkokra vágott sárgarépával, a leveskockával, sóval és a leves fűszerekből 1-1…