A csontról lefejtett húst a bőrével együtt kockára vágjuk. Az apróra vágott hagymát az olajon megfuttatjuk, belerakjuk a felszeletelt paprikát és a paradicsomot, végül a húst, egy kávéskanál sót,
LECSÓS CSIRKEMELL
2011.03.16. 20:12 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek csirkemell magyaros lecsós csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr452745387
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.