A húst minél nagyobb darabokra fejtsük le a csontról és óvatosan vékony szeletekké verjük ki. Két hús közé teszünk egy fél sonka és egy vékony szelet sajtot és hústűvel összetűzzük. A lisztet elkeverjük 1 kávéskanál sóval és 1 késhegynyi fehér borssal.
SONKÁS SAJTOS CSIRKEMELL RÁNTVA
2011.03.15. 23:25 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel sajtos recept ételek csirkemell sonkás magyaros csireke rántva
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr942743051
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.