A csontról lefejtett húst és bőrt a meghámozott gombával, sárgarépával, zellerrel és a kelkáposztával ledaráljuk. Az apróra vágott hagymát 1 kanál olajon megfuttatjuk., és a szétnyomott fokhagymával együtt a húshoz adjuk.
ZÖLDSÉGES CSIRKEMELLPOGÁCSA
2011.03.18. 21:27 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek zöldséges magyaros csireke csirkemellpogácsa
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr462751390
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.