A húst lefejtjük a csontról, nagyobb szeletekre osztjuk és kissé kiverjük. 2 evőkanál lisztet elkeverünk egy csapott kávéskanál sóval, 1-1 késhegynyivel a fűszerekből. A hússzeleteket beleforgatjuk. A tojásokat a tejjel felverjük, hozzákeverünk 3-4 evőkanál lisztet és 1 mokkáskanál sót.
BUNDÁS CSIRKEMELL
2011.03.17. 20:20 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek csirkemell magyaros bundás csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr422748418
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.