A húst lefejtjük a csontról, nagyobb szeletekre osztva kissé kiverjük. A lisztet összekeverjük egy kávéskanál sóval, 1 mokkáskanál borssal és oregánóval. A hússzeleteket beleforgatjuk. Az olajban mindkét oldalukon 2-3 percig sütjük, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és kevés vízzel együtt puhára pároljuk
GOMBÁS CSIRKEMELL BURGONYAFÁNKKAL
2011.03.17. 19:59 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek gombás csirkemell magyaros csireke burgonyafánkkal
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/2748339
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal
