HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

CSIRKEFALATOK GOMBÁS – MÁJAS RAGUVAL

2011.03.15. 23:38 Brigante

A csontról lefejtett húst a bőrével együtt kétujjnyi darabokra vágjuk. A csíkokra metélt császárhúst kiolvasztjuk, belerakjuk a csirkehúst, és kevés vízzel puhára pároljuk Az olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a felszeletelt gombát és azt is megpároljuk

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: magyar étel recept ételek gombás magyaros májas csireke csirkefalatok raguval

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr82743076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása