A csontról lefejtett húst a bőrével együtt kétujjnyi darabokra vágjuk. A csíkokra metélt császárhúst kiolvasztjuk, belerakjuk a csirkehúst, és kevés vízzel puhára pároljuk Az olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a felszeletelt gombát és azt is megpároljuk
CSIRKEFALATOK GOMBÁS – MÁJAS RAGUVAL
2011.03.15. 23:38 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek gombás magyaros májas csireke csirkefalatok raguval
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr82743076
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.