HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

CSIRKEVETRECE

2011.03.14. 20:58 Brigante

A csontról lefejtett húst ujjnyi csíkokra vágjuk. Az olajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, rátesszük az ujjnyi csíkokra vágott húst és kevés vízzel, félig megpároljuk, majd a csíkokra vágott sárgarépával, a leveskockával, sóval és a leves fűszerekből 1-1 késhegynyivel puhára pároljuk.

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: magyar étel recept ételek magyaros csireke csirkevetrece

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr442739687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása