A csontról lefejtett húst ujjnyi csíkokra vágjuk. Az olajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, rátesszük az ujjnyi csíkokra vágott húst és kevés vízzel, félig megpároljuk, majd a csíkokra vágott sárgarépával, a leveskockával, sóval és a leves fűszerekből 1-1 késhegynyivel puhára pároljuk.
CSIRKEVETRECE
2011.03.14. 20:58 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek magyaros csireke csirkevetrece
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr442739687
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.