A húst lefejtjük a csontról és ujjnyi csíkokra vágjuk. A lisztbe egy kávékanál sót és pirospaprikát teszünk, és beleforgatjuk a húst. A szalonnát vékony, kis csíkokra vágjuk. A lisztbe egy kávéskanál sót és pirospaprikát teszünk, és beleforgatjuk a húst.
KAPROS CSIRKEMELL JUHTÚRÓGOMBÓCCAL
2011.03.17. 19:42 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek csirkemell kapros magyaros csireke juhtúrógombóccal
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr672748265
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.