HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Fűszerek a konyhában - Az ízesítés fortélyai

2011.09.14. 10:34 Brigante

Ételízesítésre a fűszernövények levelét, virá­gát, sőt magjait is felhasználják. A friss fűszer a legfinomabb, de télire szárítva vagy fa­gyasztva is elteheti őket (a szárított fűszerből elég feleannyit használni, mint a frissből vagy a fagyasztottból). Ha maga neveli fűszernö­vényeit, könnyen meg is száríthatja őket...

Tovább a teljes cikkhez>>

Szólj hozzá!

Címkék: konyha fokhagyma bazsalikom bors fűszer fűszerek citromfű babérlevél összeillő fűszerezés bouquet garni fodormenta

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr883226349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása