Ételízesítésre a fűszernövények levelét, virágát, sőt magjait is felhasználják. A friss fűszer a legfinomabb, de télire szárítva vagy fagyasztva is elteheti őket (a szárított fűszerből elég feleannyit használni, mint a frissből vagy a fagyasztottból). Ha maga neveli fűszernövényeit, könnyen meg is száríthatja őket...
Fűszerek a konyhában - Az ízesítés fortélyai
2011.09.14. 10:34 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: konyha fokhagyma bazsalikom bors fűszer fűszerek citromfű babérlevél összeillő fűszerezés bouquet garni fodormenta
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr883226349
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.