A csontról lefejtett húst és bőrt a hagymával, paprikával, paradicsommal, gombával ledaráljuk. Az olajban megpároljuk. Közben kevergetve a zsírjára sütjük. Sózzuk, ízesítjük 1-1 késhegynyivel a fűszerekből.
RAKOTT METÉLT CSIRKEMELLEL
2011.02.23. 21:03 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: tyúk gomba paradicsom tészta rakott csirkemell petrezselyem zöldpaprika sampinyongomba
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr152686096
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
