A jércét megtisztítjuk, megmossuk, combjánál, mellénél a bőrt fellazítjuk. Kívül belül besózzuk, hasüregét kis majoránnával bedörzsöljük. A zsemléket vízben megáztatjuk, ledaráljuk. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, felszeleteljük.
GÖDÖLLŐI TÖLTÖTT JÉRCE
2011.05.19. 15:11 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel egészség recept töltött magyaros jérce életmó
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr642916827
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.