A tyúknak a fejét a nyakkal együtt , a lábakat és a szárnya végeket levágjuk. A hasüregét kevés sóval bedörzsöljük és megszórjuk majoránnával. A kelkáposztát megmossuk, leforrázzuk és kevés sós vízben puhára főzzük. Szűrőkanálba téve lecsurgatjuk és néhány szép külső levelet félretéve a többit ledaráljuk, vagy apróra összevágjuk.
KÖPENYEGES TYÚK /főtt, sült csirke étel/
2011.04.12. 20:17 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel tojás tyúk recept zsír szalonna magyaros táplálék kelkáposzta
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr602821198
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.