A szokásos módon csirkepörköltet készítünk /lásd csirkepörkölt/, majd leszűrjük és a kicsontozott húsokat pépesre vágjuk. Ha túl száraz, akkor saját levével eldolgozzuk. Közben sós vízben metélt tésztát főzünk ki, majd olvasztott vajban megforgatjuk, sózzuk.
CSIRKÉS RAKOTT TÉSZTA
2011.03.21. 20:33 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek tészta rakott csirkés magyaros csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr982760240
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.