A húst nagyobb darabokban lefejtjük a csontról és szeletekké verjük. Puha vajjal megkenjük, sózzuk, fűszerezzük. Ráfektetünk egy szelet sajtot és összegöngyöljük. Cérnával átkötjük. A göngyöleget kívülről is besózzuk és enyhén megfűszerezzük.
GÖNGYÖLT, SAJTOS CSIRKEMELLFELVÁGOTT
2011.03.10. 21:57 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel sajtos recept ételek magyaros göngyölt csireke csirkemellfelvágott
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr772729357
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.