Főzzük meg a rizst gyengén sózott vízben a mazsolával együtt. Ha a rizs kihűlt, keverjük össze a csontjáról lefejtett, csíkokra vágott hússal, a hámozott, kis csíkokra vágott almával és zellerrel.
CSIRKESALÁTA
2011.03.08. 20:26 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek magyaros csirkesaláta csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr182722891
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.