A húst lefejtjük a csontról, majd a bőrrel és a szalonnával együtt ledaráljuk. Összekeverjük a megmosott rizzsel, a tojással, 4-5 evőkanál vízzel. Fűszerezzük 1 kávéskanál sóval, késhegynyi borssal és paprikával. A káposztaleveleket leforrázzuk. A tölteléket 12 részre osztjuk és adagonként a levelekbe csavarjuk. A két végét begyűrjük.
CSIRKEMELLBŐL KÉSZÜLT TÖLTÖTT KÁPOSZTA
2011.03.06. 22:09 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek káposzta töltött magyaros készült csireke csirkemellből
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr552716859
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.