A húst lefejtjük a csontról, majd a bőrrel és a császárhússal együtt ledaráljuk. Összekeverjük a megmosott rizzsel, a tojással, 4-5 evőkanál vízzel. Fűszerezzük 1 kávéskanál sóval, 1-1 késhegynyit a fűszerekből. A paprikát kicsumázzuk. Megtöltjük a keverékkel.
CSIRKEMELLBŐL KÉSZÜLT TÖLTÖTT PAPRIKA
2011.03.04. 09:34 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek paprika töltött magyaros készült csireke csirkemellből
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr592709158
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.