A csontról lefejtett húst és a bőrt a meghámozott gombával, a vízbe áztatott és kifacsart zsemlével együtt ledaráljuk. Összekeverjük a tojással, 1 kávéskanál sóval, 1-1 késhegynyivel a fűszerekből.
PATISSZON CSIRKEMELLEL TÖLTVE
2011.03.03. 19:24 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek paradicsom magyaros csireke csirkemelltöltelékkel
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr182707979
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.