A mellehúsát és bőrét lefejtjük a csontról, a hagymával, a paprikával, a gombával ledaráljuk. Az olajban 1 kávéskanál sóval, késhegynyi fehér borssal és rozmaringgal ízesítve, kevés vizet hozzáadva puhára pároljuk. Ha kész, hozzákeverjük a tojást. A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket kis kanállal kiszedjük, a keverékkel megtöltjük.
PARADICSOM CSIRKEMELLTÖLTELÉKKEL
2011.03.03. 19:50 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek paradicsom magyaros csireke csirkemelltöltelékkel
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr242708083
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.