A csontról lefejtett húsból és bőrből az apróra vágott hagymával, a paprikával, a paradicsommal az olajban pörköltet készítünk. Fűszerezzük 1 evőkanál pirospaprikával és 1 kávéskanál sóval. Kevés vízzel a húst olyan puhára pároljuk, hogy szét főjön. A rizst 3 dkg
CSIRKEMELLEL KÉSZÜLT RAKOTT KEL
2011.03.01. 19:25 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: hagyma paradicsom tejföl rizs csirkemell vaj kelkáposzta zöldpaprika
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr692702181
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.