HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Grillezés - Sütés nagy hőfokon

2010.09.06. 11:02 Brigante

Hogyan süssük át ételeinket, amikor grillezünk? Milyen konyhai trükköket alkalmazhatunk, friss húsok, halak, zöldségeknél? Néhány jó tanács a grill ételeket kedvelőknek.

A nagy hőfokon történő sütés frissensültek, szeletelt húsok és más, viszonylag kisméretű és porhanyós húsok elkészítésére alkalmas módszer, de használható szárnyasok, kol­bász és halpogácsa, sőt még zöldség sütésé­hez is. Mivel alig vagy szinte egyáltalán nincs szükség hozzá zsiradékra, sokan a rán­tás helyett a grillezést részesítik előnyben. A nagy lángon történő grillezésnél a hús gyor­san megpirul, míg a levek benne maradnak; kis lángon, szabályozható sütő esetében a húst lassabban, de alaposabban át lehet sütni.

Tovább a cikkhez >>>

Grillezés - Sütés nagy hőfokon

Szólj hozzá!

Címkék: csirke konyha bárány táblázat hal zöldség borjú sütés grill szelet kolbász bacon sütési

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr82274687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása