A tyúkot megtisztítjuk, megmossuk. Az aprólékot kis hideg vízben feltesszük főni . A főző lébe kis delikátot teszünk. A tyúkot besózzuk, tepsibe rakjuk, forró zsírral leöntjük. És lassan locsolgatva pirosra sütjük.
TYÚKFRIKASSZÉ
2011.06.30. 23:24 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel tyúk recept citrom vaj liszt leveszöldség tyúkfrikasszé
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr903028773
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.