A csirkét megtisztítjuk , feldaraboljuk, megmossuk. A leveskockát a vízben feloldjuk és hagyjuk kihűlni. A vajat felolvasztjuk, a besózott csirkét abban kicsit lepirítjuk, majd felengedjük a húslével és fedő alatt puhára pároljuk.
CITROMOS CSIRKE
2011.05.25. 23:48 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept citrom citromos csirkés magyaros táplálék
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr572933149
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.