A csirkét megtisztítjuk, feldaraboljuk és megmossuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és kevés olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a megmosott és karikára vágott zöldpaprikát és paradicsomot.
LECSÓS CSIRKE
2011.05.19. 14:50 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept paradicsom paprika lecsó só magyaros táplálék zöldpaprika lecsós
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr92916786
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.