A sült csirke húsát lefejtjük a csontról és ledaráljuk. A lisztből és a vajból világos rántást készítünk, felengedjük húslével és sűrűre főzzük. Ekkor hozzákeverjük a darált húst, a tojás sárgákat, megsózzuk, megborsozzuk és nagyon jól elkeverjük. Hagyjuk kihűlni.
SZÁRNYAS KROKETT
2011.05.13. 16:02 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel recept szárnyas csirkés magyaros krokett táplálék kopkett
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr922901083
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
