A csirkét megtisztítjuk ,megmossuk, feldaraboljuk és megsózzuk. A zsírt egy serpenyőben megforrósítjuk, benne a csirke darabokat pirosra sütjük majd egy edénybe kiszedve, letakarva félretesszük. Zsírjában az apró kockára vágott szalonnát félig megpirítjuk,
PIRÍTOTT CSIRKE MAGYAROSAN
2011.04.20. 20:05 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept ételek magyaros pirított magyarosan csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr182843261
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.