A megmosott csirkét feldaraboljuk, besózzuk és lisztbe mártva forró zsírban pirosra sütjük. Zsírjából leöntünk, kevés vizet öntünk a lé és fedő alatt puhára pároljuk. A csirke darabokat tálra tesszük, levéhez hozzákeverjük a vajat ,
PIRÍTOTT CSIRKE
2011.04.20. 20:21 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept ételek magyaros pirított csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr32843306
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.