Az apróra vágott hagymát 1kanál zsírban halványra pirítjuk, beletesszük a kisebb darabokra vágott és besózott aprólékot, ízesítjük vágott zöldpetrezselyemmel, kevés törött borssal és 1 dl vizet öntve alá fedő alatt puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük.
TOJÁSOS CSIRKEAPRÓLÉK
2011.04.17. 19:57 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek tojásos magyaros csirkeaprólék csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr72834341
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.