A hurkapálcikára váltogatva felfűzünk főtt és hámozott burgonyakarikákat, kicsontozott és bőrétől megtisztított, darabolt csirkemelleket, vöröshagymát, szalonnát. Alufóliával kibélelt tepsibe helyezzük.
CSIRKEÉRMÉK HURKAPÁLCIKÁN
2011.03.22. 19:26 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek magyaros csireke csirkeérmék hurkapálcikán
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr542763006
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.