A csontról lefejtett húst nagyobb szeletekben hagyjuk, kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. A hússzeletek felét egy nagyobb, kivajazott tűzálló tál aljára fektetjük.
GYÖMBÉRES, RAKOTT CSIRKEMELL
2011.03.11. 17:53 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek rakott csirkemell magyaros gyömbéres csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr62731409
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.