A csontról lefejtett húst kevés vízzel puhára pároljuk. Kihűtjük, vékony csíkokra vágjuk és mély tálba tesszük. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és karikákra vágjuk. A zöldségeket meghámozva a gombát megtisztítva 3-4 percig főzzük, majd felszeleteljük
CSIRKEMELLSALÁTA I.
2011.03.09. 20:22 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek magyaros csireke csirkemellsaláta
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr952726022
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
