A csontról lefejtett húst a bőrével, a hagymával, a paprikával, a paradicsommal, a meghámozott gombák szárával, a petrezselyem felével ledaráljuk. Hozzáadunk egy kávéskanál sót és 1-1 késhegynyit a fűszerekből. Az olajon puhára pároljuk, majd összekeverjük a tojással.
GOMBA CSIRKEMELLTÖLTELÉKKEL
2011.03.02. 20:58 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept gomba ételek magyaros csireke csirkemelltöltelékkel
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr902705501
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.