A csirkecombokat lebőrözzük, a forgónál ketté vágjuk és besózzuk. A megforrósított olajon hirtelen megpirítjuk, majd áttesszük tűzálló tálba. A visszamaradt zsiradékon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát.
PARADICSOMOS CSIRKECOMB
2011.02.23. 20:33 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke spagetti olaj vöröshagyma paradicsom ételízesítő csirkecomb csirkemell só
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr322686031
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.