HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Minden, amit hasznos lehet tudni a tojásról

2010.10.15. 14:29 Brigante

A friss tojás fehérje sűrűbb, az állotté hígabb. A fehérjét könnyebb felverni, ha a tojás szobahőmérsékletű és már legalább háromnapos. Csak akkor lesz jó a piskóta vagy a tojásos sütemény, ha tökéletesen friss a fő alapanyag, a tojás. Feltörés előtt meg kell mosni, hogy a rátapadt szennyeződés ne kerüljön az ételbe, süteménybe.

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás egészség életmód tojás ételek tojásos egészséges feltörése tárolása előkészítése tojástárolás

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr432373981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása