A friss tojás fehérje sűrűbb, az állotté hígabb. A fehérjét könnyebb felverni, ha a tojás szobahőmérsékletű és már legalább háromnapos. Csak akkor lesz jó a piskóta vagy a tojásos sütemény, ha tökéletesen friss a fő alapanyag, a tojás. Feltörés előtt meg kell mosni, hogy a rátapadt szennyeződés ne kerüljön az ételbe, süteménybe.
Minden, amit hasznos lehet tudni a tojásról
2010.10.15. 14:29 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás egészség életmód tojás ételek tojásos egészséges feltörése tárolása előkészítése tojástárolás
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr312373981
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.