A szervezetben képződő szabadgyökök és a hatástalanításukra alkalmas antioxidánsok bevitele közötti egyensúly kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozásal megvlósítható. A természetes táplálékból felvett antioxidánsok előnyei közül a legfontosabb, hogy a táplálékban lévő anyagok együttesen hatékonyabbak, ezenkívül az ilyen módon történő fogyasztásuk nem jár semmilyen mellék hatással.
Hogyan táplálkozunk az egészségünk védelmében
2010.10.07. 21:13 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás egészség életmód egészségmegőrzés vegyes egészséges szabadgyökök élelmiszerek
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr682354816
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.