A húst leszedve a csontról, nagyobb szeletekre vágjuk és kicsit kiverjük. A lisztet 1-1 késhegynyi sóval, fehér borssal és gyömbérrel összekeverjük. A húst beleforgatjuk, a vajban átsütjük, majd kevés vízzel puhára pároljuk.
FRANCIA RAKOTT BURGONYA CSIRKEMELLEL
2011.02.24. 19:58 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: burgonya tojás sajt rakott gyömbér csirkemell vaj petrezselyem burgony
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr22688290
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.