A befőzés minden olyan gyümölcsfélére alkalmazható amely szinte mindeni ízét, színét zamatát képes megőrizni a befőzés folyamata alatt. A befőzéshez a gyümölcsöt körültekintően válassza ki és gondosan készítse elő. Győződjék meg arról, hogy friss, érett a gyümölcs és nem mutatkozik rajta a betegség vagy a rothadás legkisebb jele sem...
Befőzés – Gyümölcsök eltevése
2011.09.15. 09:28 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: gyümölcs tárolás befőzés gyümölcsök készítése eltevése elrakás szuszpenziókészítés üvegbe dunsztolás
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr163228849
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.