A nagy hőfokon történő sütés frissensültek, szeletelt húsok és más, viszonylag kisméretű és porhanyós húsok elkészítésére alkalmas módszer, de használható szárnyasok, kolbász és halpogácsa, sőt még zöldség sütéséhez is. Mivel alig vagy szinte egyáltalán nincs szükség hozzá zsiradékra, sokan a rántás helyett a grillezést részesítik előnyben. A nagy lángon történő grillezésnél a hús gyorsan megpirul, míg a levek benne maradnak; kis lángon, szabályozható sütő esetében a húst lassabban, de alaposabban át lehet sütni...
Grillezés - Sütés nagy hőfokon
2011.09.14. 08:53 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: trükkök marha sertés sütés grill grillezés húsok típusok grillezési fortélyai grillezése
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr203226086
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.