A csontról lefejtett csirkehúst és a császárhúst keskeny csíkokra vágjuk. Kevés vízzel 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt póréhagymát és még 3 percig együtt sütjük.
SZÓJASZÓSZOS, GYÖMBÉRES, RIZSES CSIRKEMELL
2011.06.14. 23:06 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel recept szójaszósz rizs gyömbér csirkemell csirkés magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr582984790
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.