A csirkemell bőrét az ujjunkkal fellazítjuk és a megtisztított, felszeletelt gombát / vargánya/ a hús és a bőr közé csúsztatjuk. Hústűvel megtűzzük. Utána a húst fűszerekkel, margarinnal bedörzsöljük és tűzálló tálra fektetve a sütőben kb. 50 percig sütjük.
CSIRKEMELL GOMBÁVAL
2011.05.26. 23:04 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept gomba gombás csirkés magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr862935531
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.