A csirkét megtisztítjuk, feldaraboljuk, megmossuk. Bedörzsöljük sóval, tepsibe tesszük, leöntjük forró olajjal és megsütjük. Kis vizet tegyünk alá , hogy párolódjon. Ha elkészült kihűtjük, a húst lefejtjük a csontról és ledaráljuk.
CSIRKEKROKETT
2011.05.25. 23:14 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept csirkés magyaros krokett csirkekrokett
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr72933092
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
