A levestésztát sós vízben kifőzzük. A tojásokat keményre főzzük. A gombát megtisztítjuk, megmossuk és felszeleteljük, kis olajon megborsozva pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott füstölt húst, kicsit együtt sütjük,
FLAMAND TÖLTÖTT CSIRKE
2011.05.20. 15:05 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel bor életmód recept gomba töltött flamand csirkés magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr942919384
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.