A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk. A szardella felét elkeverjük a vajjal, felforrósítjuk, rátesszük a csirkedarabokat. Felengedjük húslével és fedő alatt puhára pároljuk. Ha elkészült, zsírjára sütjük.
SZARDELLÁS CSIRKE
2011.05.16. 21:54 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept szardella csirkés magyaros táplálék szardellás
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr292909533
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
