A hagymát megtisztítjuk és igen apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, megmossuk és felszeleteljük. Olajon megfonnyasszuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát. Megsózzuk, borsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk.
GOMBÁVAL TÖLTÖTT CSIRKE
2011.05.12. 23:08 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept gomba töltött csirkés magyaros táplálék gombával
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr712899577
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.