A gombát megtisztítjuk, megmossuk és felszeleteljük. A hagymát megtisztítva apróra vágjuk. A zsírt megforrósítjuk, beletesszük a hagymát és megfonnyasszuk. Ekkor hozzáadjuk a gombát, meghintjük piros paprikával, rátesszük a megtisztított, megmosott és feldarabolt csirkét.
GOMBÁS CSIRKEPAPRIKÁS
2011.05.12. 23:27 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel recept gomba gombás magyaros csirkepaprikás
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr872899618
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.