A zúzákat ketté vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, igen apróra vágjuk és a zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a zúzát, a karikára vágott zöldpaprikát, paradicsomot, az ízesítőket, sót.
ZÚZAPÖRKÖLT
2011.05.11. 22:30 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel recept paradicsom paprika magyaros táplálék zúzapörkölt zúza
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr972897024
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.