A megtisztított csirkét kívül-belül megsózzuk, belsejét kevés majoránnával megszórjuk, és a sütéshez megformáljuk. Combjai végét a végbélnyílás fölötti vágásba dugjuk vagy összekötözzük, hogy sütés közben formáját megtartsa. Megfelelő nagyságú tepsibe vagy lábasba tesszük,
SÜLT CSIRKE
2011.05.10. 21:47 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept sült csirkés magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr622894276
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.