Egy jó paprikásnak való csirkét felszeletelünk / aprólékjából levest főzünk /, egy kis fej reszelt hagymát 5 dkg zsírban világossárgára pirítunk, pirospaprikával megszórjuk, a csirkét beletesszük, megsózzuk és fedő alatt saját levében, lassan pároljuk. Ha zsírjára sült, a
PAPRIKÁS CSIRKE TEJFELESEN
2011.05.10. 22:34 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept paprika tejföl csirkés magyaros paprikás
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr512894431
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.