A csirke máját, zúzáját és a hagymát apróra vágva egy kevés olajon megpároljuk. Ráöntjük a rizst és vízzel feleresztve, sóval, borssal ízesítve puhára főzzük. Ha megfőtt hozzákeverjük a petrezselyem zöldjét. A rizst a csirke hasüregébe töltjük, és mint a
CSIRKE TÖRÖK MÓDON
2011.05.04. 22:16 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke török táplálkozás étel életmód recept csirkés magyaros táplálék módon
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr702878392
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.